• خانه 
  • تماس  
  • ورود 

کل یوم عاشورا کل ارض کربلا

29 آبان 1392 توسط admin

کوثربلاگ، همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان آقا ابا عبدالله الحسین (ع) برگزار می کند:

دوستان و علاقمندان مي توانند با الهام گرفتن از شعار

” کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا” ،

نظرات، دیدگاه ها، یادداشت ها و برداشت های خود را از این عبارت براي ما (در بخش نظرات ذیل همین پست) ارسال نمايند .

نوشته ها می تواند در قالب: یادداشت، مناجات، دلنوشته، شعر و یا داستان خیلی کوتاه(حد اکثر 300 کلمه) باشد.

متن های ارسالی حداکثر در قالب 300 کلمه باشد.

به بهترين و جامع ترين پاسخ هاي ارسالي جوايزي تعلق خواهد گرفت.

مهلت ارسال: اربعین حسینی

کلیه نوشته ها بعد از اتمام مهلت ارسال منتشر خواهد شد.

مطلب قبلی
 41 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: کاربر [بازدید کننده]
کاربر

به بهترين و جامع ترين پاسخ هاي ارسالي جوايزي تعلق خواهد گرفت.

مهلت ارسال: اربعین حسینی

1392/11/07 @ 18:42
نظر از: هاجر احمدی [بازدید کننده]
هاجر احمدی

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
حادثه عاشورا حادثه ای عظیم و انقلابی خونین بود،عاشورا جنگ بین دعوت کنندگان و میزبانان با مهمانان خودشان بود ، عاشورا تنها در یک روز از طلوع خورشید تا غروب دلگیرش خلاصه نمی شود!! می دانیم که از ابتدای خلقت بین حق و باطل جنگ بوده و همواره در هر نقطه ای از دنیا هر جا که عدالت خواهی حضور داشته باشد علیه ظالمی قد علم می کند و مبارزه می نماید، حال در این راه یا افرادی او را یاری می کنند یا خود به تنهایی با اندک گروهی به پا میخیزد و تا نشان دادن حق و رسیدن به هدف دست از مبارزه بر نمی دارد . امام حسین (علیه السلام) در سخنانشان زندگی و همزیستی با ستمگران را مایه ی تیرگی دل و جان می دانست «مگر نمی بینید که به حق عمل نمی شود و از باطل بازداشته نمی شود ؟ به راستی در این حال و روزگار مؤمن باید از شدت غم و اندوه به لقای پروردگارش راغب و مایل شود ». گاهی حوادثی تلخ روشنگری می کند و دیگران از ستم های ظالمان زمان آگاه می شوند ،در این زمانه نیز مظلومیت کودکان و شیر خواران فلسطین و کشورهای دیگر سند ستمگری ظالمان زمان ماست که باید همیشه با آنان جنگید. همچنین قیام نهم دی ماه سال 88 که برای دفاع از آرمان های انقلاب و مکتب حسینی بود نیز مصداق کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا بود و این جنگ ها تا ظهور منتقم خون حسین(علیه السلام ) ادامه خواهد داشت.و این است معنی همه روزها عاشورا و همه زمین ها کربلا!!!!!

1392/10/14 @ 20:34
نظر از: رقیه رحیم پور [بازدید کننده]
رقیه رحیم پور

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
یا اباعبدالله تو صدها سال پیش رفتی و از آن زمان که تو در کربلا قدم نهادی هر جا کربلا و هر روز عاشورا شد…
این روزها بیشتر احساس عاشورایی می کنم ، فشار اقتصادی ،تحریم ،گرانی ،عداوت و دشمنی با مکتب تو، اما ما همچنان دوستدار و شیعه ی تو هستیم و بر خود می بالیم که روزها را در کشوری سپری می کنیم که علم تو بر دوش کسیست که از ذریه توست و دغدغۀ حسینی دارد.
ههات من ذله

1392/10/04 @ 10:11
نظر از: حميده مجيدي [بازدید کننده]
حميده مجيدي

اي حسين زينب تو سرش شكسته، اما سرشكسته نيست. زينب تو اسير نيست كه عالم اسير اوست.چهل روز است كه زينب تو، زينب نيست.

1392/10/03 @ 00:31
نظر از: توکلی [عضو] 
  • شمیم یار

حضرت خون خدا مولای من آقا سلام
در عزایت اشک چشمانم نمی گردد تمام
آه !ای خورشید روی سوار نی بی نظیر
روز و شب من از خودم می پرسم این پرسش مدام
روز عاشورا اگر بودم در آن دشت بلا
یار حق بودم و یا باطل نمی دانم کدام
شد ولی ذکر دلم یا لیتنی کنت و معک
چون که بیش از جان شما را دوست می دارم امام
می شود هرساله تکرار این مه خونبار عشق
تا بگوید از زبان تو به دنیا این کلام
کربلا تنها قیام سال 61 نبود
تا قیامت هست بیعت با ستمکاران حرام
یاری دین خدا در هر زمانی واجب است
راه خونین شهادت همچنان دارد دوام
عقل گفت در ترجمان کل ارض نینوا
وسعت داغ حسین اصلا نمی گردد تمام
شاعر فاطمه مرادی

1392/09/30 @ 12:46
نظر از: مریم توکلی [بازدید کننده]
مریم توکلی

ای بهانه انتظارم!آسمان ديدگان بارانیست پشت پنجره خيال تصور ديدارت رامیكنم وخاكسار درپيش پاى حضور بهارى ات مى‏افتم،خاك پايت راتوتياى ديدگان خويش‏میكنم وبر آن بوسه‏ مى‏زنم.
انتظار،انتظار انتقام عاشوراست ومهدی موعود،حسین زمان ماست که درمیان اندک یار باوفا درحصار فراموشی معنویت گرفتار آمده است.مهدی(عج)نخستین کلامش،یادحسین(علیه السلام) وفریادش خونخواهی حسین(علیه السلام) است.
انتظار ادامه عاشوراست وچشم به راه حسین دیگری نشستن درکربلایی به وسعت جهان.هیچ روزی روز عاشورا نمی شود وهیچ زمینی بمنزله زمین کربلا نخواهد بود شایداین جمله کنایه باشد ازمصیبتهای روزعاشورا که همچنان ادامه دارد و مسلمانان همیشه باید به یاد آن باشند و برای حضرت سید الشهداء اظهارحزن واندوه کنند.حضرت مهدی(عج)خود نیز درزنده نگه داشتن یادعاشورا میکوشند.
به‌راستي آياتفسیر” كل يوم عاشورا و كل ارض كربلا"جز اين است كه همه جا هم ميتواند كربلا باشدو هم تمام ايام عاشورا.فقط وتنها فقط آنجايي نه كربلا هست ونه عاشورا كه مظلومي نيست.
هرروزى عاشورا وهرسرزمينى كربلا است يعنى هنوز هم صداى‏زنگ كاروان به گوش مى‏رسد وهمسفران را يكى يكى فرامى‏خواند كه بربنديد محملها…!!!هنوز هم صداى رساودلنشين امام عشق به نواى هَل مِن ناصرٍ بلند است وصداى سقاى باوفاى لب تشنگان صحراى دشت كربلا به‏گوش مى‏رسد كه"واللّه ان قطعتموا يمينى…”
باز دلم گرفتار درياى غم گرديده،درياى پرتلاطمى كه امواجش آنچنان سهمگين است كه دل هر ناخدايى رابه لرزه درمى‏آورد!آنگاه که دريچه‏هاى اميد يك به‏يك بسته مى‏شود وغم ونااميدى درخانه دل ساكن مى‏شودپرتوى از نور اميدبه لطف حضرت دوست بردل تابيدن میكند ودر اثر آن سراسر وجود را نورانيتى درونى پر میكند وهيچ اثرى‏از نااميدى باقى نمى‏ماند.
پس تو اى فريادرس درراه ماندگان دستگيرى‏كن ومرا به ساحل نجات رهنمون باش كه ديگر توان دست وپازدن ندارم نجات دهنده‏اى بفرست كه تارسيدن به سرمنزل مقصود همدم و همراه من باشد چراغ هدايتى بنمايان تادرظلمات نفس‏خويش نشانگر مقصدم باشد.رايحه وصلى،تا شميم آن نوازشگر روح خسته ومرهمى بر دل‏رنج كشيده‏ام باشد.به درستى كه تو مهربانترينى

1392/09/30 @ 12:30
نظر از: زینب سبزعلی [بازدید کننده]
زینب سبزعلی

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
در تمام نوسانات زمان،حماسه ی تو پیداست
رنگ رخسار خاک ،شرمنده از لمس خون ریخته است
چنین…
زمان و زمین و… خوب فهمیده اند
که بدون تو بودن یعنی چه!
کاش من هم می فهمیدم
در عین انتظار،
هنوز،توان درک وجودت را ندارم

1392/09/30 @ 11:20
نظر از: 12059m [عضو] 
  • خاتم الاوصیاء (عج)فاضل آباد
12059m

سرزمین کربلا خود معناهای زیادی دارد خود کربلا به معنای پاک کردن گندم و مانند آن از خاشاک و سنگریزه است این سرزمین را به این اسم نهادند چرا که از هرچه سنگریزه است پاک است چرا سنگریزه سرزمینی که او را از خون اولاد حسین(علیه السلام) چه نیاز به خاشاک و سنگریزه دارد.در روز عاشورا،در این روز پردرد سرزمین پربلایی در عراق بود که سوز جدایی از حسین (علیه السلام) را در دل همگان جای داده است.
سالار شهیدان و فرزندانش را در این روز حاکمان جور لبریز از جام شهادت کردند و با این کار تمام زمین خدا را پر از کربلا ،پر از عاشورا کردند،همه جا در این روز عاشوراست چرا که همه بر مظلومی سالارمان و نامردی مردمان کوفه و شجاعی فرزندان ایشان می سوزند، امام حسین (علیه السلام) در این راه در این سرزمین علی اصغرش را فدای اسلام می کند.در سوز این روز امام حسن مجتبی (علیه السلام) می فرماید:لا یوم کیومک،یا ابا عبدالله (ای اباعبدالله : هرگز روزی چون روز تو (عاشورا)نباشد.برخی دیگر نیز روایت (کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا) را این گونه گفتند که (کل شهر محرم کل فصل عزا)
اینگونه است که دل باید همیشه به عزای حسین(علیه السلام) و اولادش سیاه بپوشد و روشنی را بر خود حرام کند،زیارت عاشورا هر دم بر سر زبانمان جاری باشد،باشد که قلب های سیاه ما در پرتو این کلام راه هدایت را در پیش گیرد،ای اهل کوفه … با دورویی و نفاق با حسین (علیه السلام) و اولادش سرنوشت تلخی بر خود رقم زدید،این حسین بود که برای هدایت شما کوردلان از همه چیز گذشت اما شما با ریختن خونش غم او را برای همیشه در دل همگان زنده کردید و خود را نزد باری تعای خوار ساختید .شما ای اهل قاتلان حسین ،سال ها در کنار علی (علیه السلام) در کوفه نماز خواندید و شما را موعظه کرد… چگونه این سرزمین پربلا را برای عزیز زهرا مهیا کردید و با غم او دنیا را کربلایی ساختید و همه را در غم او گداختید،در روز عاشورا تمام دنیا چنان سیاهی به خود پیچیده که گویی تمام کره زمین سیاه پوش عزای حسین (علیه السلام)است.در غم حسین و مظلومی ایشان و بی دفاعی علی اصغر و در شجاعی اصحاب ایشان گفته اند که:
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت
رندان تشنه لب را آبی نمی دهد کس گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت
در این شب سیاهم (عاشورا)گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت
نوشته: خانم فاطمه میرزایی اول
طلبه پایه پنجم
مدرسه علمیه خاتم الاوصیاء(عج)فاضل آباد -استان گلستان

1392/09/27 @ 09:25
نظر از: سيد امل موسوي حيدري [بازدید کننده]
سيد امل موسوي حيدري

بسمه تعالی
سیده امل موسوی حیدری- مکتب الزهرا(س) استان خوزستان –اهواز
_________________________________________________
تکیه گاه بود وامین/ پناه بود و امید /حتی حال که بربالاترین نیزه ،سرافرازانه قرار گرفته بود.
شیرزنی ،مرد صفت/زینب (س) نامی زینت پدر/علی وار سخن می گفت و خفته را بیدار می کرد /حال اوست که تنها والی اسرار قرار گرفته بود.
دختری سه ساله/جامه ای پاره پاره / سر بابا در بغل/حالاست که آرام و قرار گرفته بود.
تنی معما گونه /شبه رسولی در خلق و خالقانه/علی اکبر (ع) لیلای مستانه/ حال اربا اربا قرار گرفته بود.
این مصیبت بلا تکرار است والله /لایوم کیومک یا ابا عبدالله(ع)
(اماهر که را به آزمون کربلا نیاز مایند از این دنیا مبرند و معنی آنکه کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا بسی امتحان است جاودان ،از نفس تو تا به جهاد ،جنگ حق است بر باطل و کافر پس هوشیارباش ای جوان! که در منزله امتحانی هر زمان و هر مکان)
و آن شد که شیر مردانی استوار /غلطیده در خون خود ملقب به شهدا/در شلمچه،هویزه،
طلائیه واروند کنار/برای من و تو شدند مصداق از این شعار که
حق پیروز است و باطل زهوق/که کل ارضٍ کربلاست و کل یوم عاشور/ که زندگی همیشه در این جنگ است ای دلیر/ ولی آنگاه حقت می برد که باشی توتنها پیرو علی(ع)

1392/09/23 @ 10:36
نظر از: زهرا داودآبادی [بازدید کننده]
زهرا داودآبادی

بسم الله الرحمن الرحیم
همه ماه است محرم،همه جا کرببلاســت
در جهان ،موج جهاد تو روان است هنــوز
انقلاب تو به ما درس فضلیت آموخــت
نقش اخلاص تو سرمشق جهان است هنــوز
عاشورا،حماسه ای شورانگیز درتاریخ بشری است که مُهرجاودانگی بر خود زده است و گویا همه جهان ،زمین کربلاست.ارزش و عظمت شخصیت دلربای امام حسین(علیه السلام)و نهضت آن بزرگوار امروزه همه را تحت تأثیر قرار داده،به طوری که در مقابل نام باشکوهش سر تعظیم فرود می آورند وقیام مقدس کربلا را با احترام یاد می کنند؛آن هم نه در برهه ای از زمان،بلکه هر چه از تاریخ وقوع آن می گذرد بر عظمتش افزوده می شود.
نهضت ها بر پایه ی حق جاودانه اند و عاشورای حسینی در رأس هرم این نهضت هاست و همین حق طلبی موجب بقا و ضامن جاودانگی آن بوده و خواهد بود.این نهضت تاکنون آثار و فواید گرانبهایی در جهت هدایت و روشنگری انسان ها داشته است که یکی از آثار مهم این نهضت،انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(قدس سره)است که از آغاز تاپیروزی،صحنه های شهامت و طاغوت ستیزی را به ارمغان آورد و برای احقاق حق ، دراین راه علی اکبرها و عباس های خود را فدا کرد.
آری!عاشورا و کربلا فقط مختص به یک زمان و مکان نیست؛بلکه هر زمانی مردم در برابر ظلم وجور قیام کنند و برای رسیدن به پیروزی از جان و مال خود بگذرند؛آن وقت می شود
(کلُ یومٍ عاشورا و کلُ ارضٍ کربلا)
زهرا داودآبادی

1392/09/17 @ 10:47
نظر از: شاه حسینی [عضو] 
  • فرهنگی
شاه حسینی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
کربلا عصاره بهشت است و عاشورا آبروی عشق ، اگر کربلا نبود هیچ گلی از زمین نمی رویید و مشام هیچ انسان آزاده ای حقیقت را استشمام نمی کرد . اگر کربلا نبود عاشورا نبود و اگر عاشورا نبود امروز عشق بر سر هر کوی و برزنی بیگاری نمی کرد .
حسین علیه السلام آمد و عشق را آبرو بخشید و عباس با دستان بریده و لبان خشکیده با مشکی زخمی عشق را سیراب کرد تا حرف و حدیثی باقی نماند ؛ زینب عشق را تداوم بخشید و آن را در گستره زمین و آسمان منتشر کرد تا از آن پس تمام عاشقان وامدار حماسه عاشورا باشند .
کربلا قبله الهام عاشقان شد و عاشورا میعادگاهی برای آنان که می خواهند نماز عشق را در محرابی به بلندای تاریخ بپا دارند.
از آن روز زندگی معنا یافت که حسین علیه السلام بر کتیبه دل ها نقش بست و عاشورا این راز نهفته مضمون تمام نا گفته ها شد.
واقعه ی کربلا اتفاق می افتد ، هرگاه دلت با دینت نباشد ، قدمت با قلمت نباشد و عملت به قولت نباشد . آری بدون شک اتفاق می افتد . از این رو امام راحل فرمودند : « این کلمه « کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا » یک کلمه بزرگی است … همه روز باید ملت ما این معنا را داشته باشد که امروز ، روز عاشورا است و ما باید مقابل ظلم بایستیم .

1392/09/16 @ 11:50
نظر از: فاطمه عزیزی [بازدید کننده]
فاطمه عزیزی

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
قطعاً حدیث نیست
برخی سخن فوق را بدون مدرک و مأخذ از زبان امام صادق علیه السلام نقل می‏کنند. (۱) اما حقیقت این است که نمی توان برای این جمله بسیار مشهور، مأخذ و مدرکی یافت، بلکه احادیث و روایت هایی در متون مستند و معتبر وجود دارد که با این سخن، تعارض و تضادی آشکارا دارند. در اینجا چند نمونه از آنها را نقل می‏کنیم:

۱- شیخ صدوق با آوردن اسناد و به نقل از مشایخ روایتی خویش روایت می‏کند که امام صادق علیه السلام ، هم به نقل از پدرش امام محمد باقر علیه السلام و هم به نقل از پدر بزرگش امام زین‏العابدین علیه السلام، از امام حسن مجتبی (علیه السلام) روایت کرده است که آن حضرت در پیشگویی شهادت برادرش امام حسین علیه السلام به او گفت:

«لا یوم کیومک یا أبا عبدالله؛

ای ابا عبدالله!هرگز روزی چون روز تو (عاشورا) نباشد» (۲)

۲- شیخ صدوق در حدیث دیگری به سند خویش از امام سجاد علیه السلام نقل می‏کند که آن حضرت می‏فرمود:

«لا یوم کیوم الحسین علیه السلام؛

هرگز روزی مانند روز حسین (عاشورا) نباشد»(۳)

۳- علامه حلی نیز به نقل از احمد بن یحیی بلاذری (متوفای ۲۷۹ق)، صاحب کتاب انساب‏الاشراف، نقل می‏کند که عبدالله بن عمر هم می‏گفت:

«لا یوم کیوم قتل الحسین». (۴)

۴- با این همه جای بسی شگفتی است که آن سخن ساختگی (کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا) بدون دلیل و بی‏آنکه سند و مأخذی داشته باشد، همچنان پیوسته به امام صادق علیه السلام نسبت داده می‏شود و شبانه‏روز از رسانه‏های عمومی و در محافل مذهبی، تبلیغ و ترویج می‏گردد و برخی حتی آن را با تفصیل بیشتری چنین نقل می‏کنند که: کلّ یوم عاشورا، کلّ ارض کربلا، کلّ شهرٍ محرّم و کلّ فصل عزا.(۵)
غافل از اینکه این سخن را هرگز سندی و مدرکی، حتی به صورت مرسل و مقطوع یا ضعیف و سست هم نیست.

پی نوشت:
۱- پیام عاشورا، عباس عزیزی، ص ۲۸، از زبان امام صادق علیه السلام و بدون مأخذ و مستند نیز، ر.ک: فرهنگ عاشورا، جواد محدثی، ص ۳۷۱٫
۲- الأمالی، شیخ صدوق، ص ۱۷۷٫ افزون بر شیخ صدوق، دیگر دانشوران شیعی نیز این حدیث را نقل کرده‏اند. ر.ک: مثیر الأحزان، ابن نمای حلّی، ص ۲۳؛ الملهوف علی قتلی الطفوف، سید ابن طاووس، ص۹۹٫
۳- الأمالی، شیخ صدوق، ص ۵۴۷٫
۴- نهج الحق و کشف الصدق، علامه حلّی، ص۳۵۶٫
۵- به این ترتیب و لابد: کلّ قتل شهادة و کلّ امامٍ حسین!

(فاطمه عزیزی - موسسه آموزش عالی حوزوی فدک)

1392/09/13 @ 09:51
نظر از: فریبانوروزی طلبه حوزه ی علمیه ی فاطمیه ی جلفا [بازدید کننده]
فریبانوروزی طلبه حوزه ی علمیه ی فاطمیه ی جلفا

واقعه ی عاشورا

موضوع امام حسین(ع)، زندگی و حرکت آن حضرت ، یک برنامه مکتب و نظام فکری است. سنگری است دفاعی برای برافراشته نگه داشتنه پرچم عزت و شرف جامعه بشری. حضرت اباعبدالله الحسین(ع) سمبل استقلال، اخلاص، توحید، اخلاق، شجاعت و در یک کلام همه خوبی هاست. و در این مجموعه ، واقعه عاشورا یک انقلاب، تحول و نهضت است. قیامی است که هم خود فی نفسه موضوعیت دارد، و هم گذشته و آینده بر محور آن تنظیم شده است.
از همین رو خداوند همه انبیا را مامور کرده است تا حادثه عاشورا و حرکت امام حسین(ع) را مطرح نمایند. خداوند جریان حضرت امام حسین را از طریق جبرئیل برای آدم، نوح و ابراهیم و سایر انبیا(ع) بازگو کرده، و انبیا نیز قلب خود را با یاد امام حسین صفا داده و نشان داده اند که یاد امام حسین در متن همه مکاتب است. لذا عاشورا چشمه جوشان حیاتی است که همه از آن بهره گرفته اند. حتی وجود مبارک پیامبر خاتم(ص) نیز از همان روز ولادت حضرت سیدالشهدا(ع)، برنامه آن حضرت را بسیار واضح و روشن مطرح کرده اند. حضرت رسول(ص) روز ولادت حضرت اباعبدالله(ع)، گریه کردند و در پاسخ به سوال از علت این گریه موضوع قتل امام حسین را در همان روز اول ولادت بیان فرمودند.
امیرالمومنین(ع) نیز در ایام جنگ صفین، روزی در عالم رویا جریان کربلا را دیدند. وقتی بیدار شدند گریه کردند. اصحاب عرض کردند: آقا چرا گریه می کنید؟ فرمودند: در عالم رویا حسینم را دیدم که در دریای خون دست و پا می زد. در همین راستا شعار وجود مبارک امام زمان(عج) هم “یالثارات الحسین” است و اولین ندایی که آن حضرت سر می دهند و در عالم مطرح می کنند، احیای جریان کربلا و مطرح کردن حقیقت قیام حسینی است.
و ما نیز هر صبح جمعه ندبه کنان و﴿این الطالب بدم المقتول بکربلا﴾گویان پی خونخواه و منتقم خون حسین و یارانش می گردیم تا وعده الهی ﴿و لقد کتبنا فی الزبور من بعدالذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون﴾ (انبیا 105)


1392/09/07 @ 09:07
نظر از: زهرا حبیبی [بازدید کننده]
زهرا حبیبی

با دیدن عظمت و مقام والای شهدای دشت کربلا همه ما آرزو می کنیم کاش ما هم روز عاشورای سال 61 هجری در کربلا بودیم و در رکاب سید و سالار شهیدان به شهادت می رسیدیم .

اما جملات: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» نشان دهنده پیوستگى و تداوم جبهه درگیرى حق و باطل در همه زمان ها و مکان ها است.

و حادثه کربلا سال 61 هجری هنوز هم ساری و جاریست و هنوز هم مبارزه حق و باطل در حال تکرار شدن است و امام حسین(ع) هنوز هم امام دفاع از دین، آزادى و عدالت است و ندای هل من ناصر ینصرنی او هنوز هم در همه جا شنیده می شود و در آن سوى حادثه هنوز هم یزید و یزیدیان زمان قرار دارند که همه زشتى ها و بدى ها را به همراه دارند .

ترجمه ساده «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» این است که همه روز ها روز عاشوراست و همه سرزمین ها سرزمین کربلاست . امام خمینی در صحیفه نور می فرمایند: «این کلمة «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» یک کلمه بزرگى است… همه روز باید ملّت ما این معنا را داشته باشد که امروز، روز عاشورا است و ما باید مقابل ظلم بایستیم … قضیّه کربلا منحصر به یک جمعیت هفتاد و چند نفرى و یک سرزمین کربلا نبوده، همة زمین ها باید این نقش را ایفا کنند»

1392/09/06 @ 21:43
نظر از: ساجدي [عضو] 
  • القلم
  • رواق اندیشه
  • طلبه پژوهشگر

«بسم رب الشهدا والصدیقین»
ای شور آفرین عالم خلقت!
ای سبط پیامبر، روزها گذشت و کربلا به انتظارت نشسته بود تا این که روز موعود فرا رسید.
هان! زمین کربلا به خود ببال که شدی فرش زیر پای حسین.
ای سرزمین رنج ها! خداوند تو را برای حسین برگزید تا نامت یاد آور مظلومیت مظلوم عالم باشد.
کربلا خود را چگونه یافتی ؟
آن دم که فرزند یاس کبود عطشان به رویت افتاد و سر از بدن مبارکش جدا کردندوزیر سم اسبان دشمنان پرپر شد؟
آن روز گروه خصم فراتت را بر اهل ولا بستند و نگذاشتند چشمه عشقت رانثار حسین کنی!
زمین پر بلا! چطور شد نتوانستی بار این غم را تنهایی به دوش کشی، آیا به همین سبب شد همه زمین کربلا؟ (کل ارض کربلا)
آیا نتوانستی در هیاهوی زمان عاشورا را در خود جای دهی؟ برای همین شد همه روز ها عاشورا؟(کل یوم عاشورا)
ای دشت پر از یاس های بهشتی!قیام حسین بود که تورا کربلا کرد.
آری!اوست نمونه شجاعت و دلیر مردی و اوست آخرین شهید نینوایی کربلا.
کربلا!او نیامد در آغوش تو که برود، لیک آمد که بماندو خداوند می فرماید:« و ما عند الله باق»
نهضت حسین جاودانه و حماسه اش عاشقانه است.
ای دشت پر از یاس های بهشتی ! قیام حسین بود که تو را کربلا کرد.
او بود که بالاترین مقام را برگزید.
جدش رسول خدا چنین می فرماید:« همانا بالای هرنیکی نیکوتری است جز مقام شهادت در راه خدا» آری!
عاشورا جاودانه ماند و حسین محبوب دل ها گشت و خلوص وی قیامش را تأثیرگذار و الهام بخش انقلاب های
همه زمان قرار داد و این دل های حسینی است که منتظر به راه منتقم خونش نشسته اند و هر آدینه ندای «أین
الطالب بدم المقتول بکربلا» سر می دهند.
به امید امدن منتقم خون حسین علیه السلام

1392/09/06 @ 10:29
نظر از: سمیه جمالی فشی [بازدید کننده]
سمیه جمالی فشی

یشینه مبارزه حق و باطل به تاریخ پیدایش انسان بر مى گردد؛ زیرا این تقابل ازهمان پیدایش انسان ها آغازشد: یک سو ستم ها، حق کشى ها و جنایت ها به نمایش گذاشته شده اند و در سوى دیگر عدالت، حق و انسانیت ظهور نموده اند. پرچمداران بدى ها رهبران ستمگر و قانون شکن بوده اند که به عدالت کشى کمر همت بسته و در راه رسیدن به منافع و قدرت، از هیچ جنایتى دریغ نمى کردند. در سوى دیگر طلایه داران خوبى ها رهبران الهى بوده و دو جبهه حق و باطل همیشه درتقابل و مبارزه بوده اند.
جملات: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» نشان دهنده پیوستگى و تداوم جبهه درگیرى حق و باطل در همه زمان ها و مکان ها است.
در حادثه کربلا بار دیگر مبارزه حق و باطل تکرار شد و امام حسین(ع) به منظور دفاع از دین، آزادى و عدالت قیام نمود و همه خوبى ها را به نمایش گذاشته و قیام او نماد همه زیبایى ها است.
در آن سوى حادثه یزید و یزیدیان قرار دارند که همه زشتى ها و بدى ها به نمایش گذاشتند.
امام حسین(ع) در برابر بیعت خواستن یزید فرمود: «ناپاک ناپاک زاده مرا بین دو چیز: شمشیر و ذلت مخیّر نموده است، امّا ذلّت از ما دور است».1
امام حسین(ع) در جاى دیگر از درگیرى حق و باطل سخن به میان آورده و به دفاع از حق گرایى و باطل زدایى پرداخت: «ألا ترون إلى الحق لا یعمل به و إلى الباطل لا یتناهى عنه…».2
یکی از پیام های قیام امام حسین (علیه السلام) این است که مبارزه حق و باطل اختصاص به زمان و مکان خاصی نداشته و هر گاه حق و آزادی و دین در خطر باشند باید قیام نمود،بر این اساس در هر زمانى که آزادى خواهان در برابر آزادى ستیزان قرار مى گیرند و شعار «کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا» تکرار مى شود. از این رو امام راحل فرمود: «این کلمة «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» یک کلمه بزرگى است… همه روز باید ملّت ما این معنا را داشته باشد که امروز، روز عاشورا است و ما باید مقابل ظلم بایستیم … قضیّه کربلا منحصر به یک جمعیت هفتاد و چند نفرى و یک سرزمین کربلا نبوده، همة زمین ها باید این نقش را ایفا کنند».3.
هم چنین امام خمینی(س) در شکل گیرى قیام و هشت سال دفاع مقدس از قیام عاشورا الهام گرفته، هر روز را عاشورا خواند: « امروز روز عاشوراى حسینى است. امروز ایران کربلا است. حسینیان آماده باشید».4
امام قیام علیه رژیم شاه را نیز تقابل حق وباطل خواند وایران را کربلا وروزهای قیام را روز عاشورا دانست: «هفده شهریور، مکرّر عاشورا و میدان شهدا مکرّر کربلا و شهداى ما مکرّر شهداى کربلا و مخالفان ما مکرّر یزید و وابستگان او هستند».5
امروزه قیام مردم فلسطین علیه اسرائیل نیز نمادی لز تقابل حق و باطل است.
یکى از پژوهشگران مى نویسد: «ما یقین داریم که اگر حسین(ع) در زمان ما بود، از قدس ، جنوب لبنان و بیشتر مناطق اسلامی، کربلاى دومى مى ساخت و همان موضعى را مى گرفت که در برابر معاویه و یزید ایستاد…».6
————————————————————————————————–
پی نوشت ها:
1 لهوف، ص 57؛ نفس المهموم، ص 931؛ مقتل خوارزمی،‌ج 2،‌ص 7.
2 حیاه الامام الحسین، ج 3، ص 98؛ بحارالأنوار،‌ج 44، ص 387.
3 صحیفة نور، ج 9، ص 202.
4 صحیفة نور، ج 2، ص 195.
5 همان،‌ ج 9، ص 57.
6- هاشم معروف الحسنی، الانتفاضات الشیعیّه، ص 387
سمیه جمالی فشی (استان همدان موسسه آموزش عالی حوزوی فدک سطح3 )

1392/09/06 @ 09:37
نظر از: زهرا مولوی [بازدید کننده]
زهرا مولوی

امشب دلا ديوانه ام … ديوانه جانانه ام

خسته از اين نامردمي … با خوب وبد بيگانه ام

يارب صبوري ده مرا … ميگيرد از این غم ها دلم

باشددعاي صبحگاه …مرهم ببخشايد دلم

دردم غريبي بودو بس … مرهم فقط يك همنفس

ايكاش ويران ميشدم …با خاك يكسان ميشدم

ايكاش در پای تومن … از جان بيجان ميشدم
زهرا مولوی-استان همدان-موسسه آموزش عالی حوزوی فدک

1392/09/06 @ 09:35
نظر از: سمیه گمار [بازدید کننده]
سمیه گمار

رخی سخن فوق را بدون مدرک و مأخذ از زبان امام صادق علیه السلام نقل می‏کنند. (۱) اما حقیقت این است که نمی توان برای این جمله بسیار مشهور، مأخذ و مدرکی یافت، بلکه احادیث و روایت هایی در متون مستند و معتبر وجود دارد که با این سخن، تعارض و تضادی آشکارا دارند. در اینجا چند نمونه از آنها را نقل می‏کنیم:

۱- شیخ صدوق با آوردن اسناد و به نقل از مشایخ روایتی خویش روایت می‏کند که امام صادق علیه السلام ، هم به نقل از پدرش امام محمد باقر علیه السلام و هم به نقل از پدر بزرگش امام زین‏العابدین علیه السلام، از امام حسن مجتبیعلیه السلام روایت کرده است که آن حضرت در پیشگویی شهادت برادرش امام حسین علیه السلام به او گفت:

«لا یوم کیومک یا أبا عبدالله؛

ای ابا عبدالله!هرگز روزی چون روز تو (عاشورا) نباشد» (۲)

۲- شیخ صدوق در حدیث دیگری به سند خویش از امام سجاد علیه السلام نقل می‏کند که آن حضرت می‏فرمود:

«لا یوم کیوم الحسین علیه السلام؛

هرگز روزی مانند روز حسین (عاشورا) نباشد»(۳)

۳- علامه حلی نیز به نقل از احمد بن یحیی بلاذری (متوفای ۲۷۹ق)، صاحب کتاب انساب‏الاشراف، نقل می‏کند که عبدالله بن عمر هم می‏گفت:

«لا یوم کیوم قتل الحسین». (۴)

۴- با این همه جای بسی شگفتی است که آن سخن ساختگی (کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا) بدون دلیل و بی‏آنکه سند و مأخذی داشته باشد، همچنان پیوسته به امام صادق علیه السلام نسبت داده می‏شود و شبانه‏روز از رسانه‏های عمومی و در محافل مذهبی، تبلیغ و ترویج می‏گردد و برخی حتی آن را با تفصیل بیشتری چنین نقل می‏کنند که: کلّ یوم عاشورا، کلّ ارض کربلا، کلّ شهرٍ محرّم و کلّ فصل عزا.(۵)
غافل از اینکه این سخن را هرگز سندی و مدرکی، حتی به صورت مرسل و مقطوع یا ضعیف و سست هم نیست.

ashora

پی نوشت:
۱- پیام عاشورا، عباس عزیزی، ص ۲۸، از زبان امام صادق علیه السلام و بدون مأخذ و مستند نیز، ر.ک: فرهنگ عاشورا، جواد محدثی، ص ۳۷۱٫
۲- الأمالی، شیخ صدوق، ص ۱۷۷٫ افزون بر شیخ صدوق، دیگر دانشوران شیعی نیز این حدیث را نقل کرده‏اند. ر.ک: مثیر الأحزان، ابن نمای حلّی، ص ۲۳؛ الملهوف علی قتلی الطفوف، سید ابن طاووس، ص۹۹٫
۳- الأمالی، شیخ صدوق، ص ۵۴۷٫
۴- نهج الحق و کشف الصدق، علامه حلّی، ص۳۵۶٫
۵- به این ترتیب و لابد: کلّ قتل شهادة و کلّ امامٍ حسین!

سمیه گمار (از استان همدان موسسه آموزش عالی حوزوی فدک سطح3 )

1392/09/06 @ 09:35
نظر از: مژگان ساجدی [بازدید کننده]
مژگان ساجدی

عنوان شعر:کل یوم عاشوراء کل ارض کربلا

مرکز هستی شده کرب و بلا

عشق و منطق جمعند در کربلا

یاران، همه در اوج وفا

جانها، همه در اوج بقا

کاش هر سرزمینی کربلایی بشود

کاش هر سرزمینی نینوایی بشود

کل ارض کربلا کل ارض کربلا

این چه روزی است در تقویم عشق!

روز مردانگی یاران دین خدا

روز جانبازی عباس، عبد خدا

روز پرواز پرستو از کربلا

کاش هر روزم عاشورایی بشود

کاش هر روزم خدایی بشود

کل یوم عاشورا کل یوم عاشورا

شاعر مژگان ساجدی

1392/09/05 @ 20:30
نظر از: فریبا نوروزی (طلبه ی حوزه علمیه فاطمیه ی جلفا) [بازدید کننده]
فریبا نوروزی (طلبه ی حوزه علمیه  فاطمیه ی جلفا)

ای تشنگان سوخته لب تشنگی بس است
سر برکنید ساقی آب آور آمده

این ساقی علم به کف بی بدیل کیست ؟
عطشان در آب رفته و عطشان تر آمده

این ساقی رشید که در بزم می کشان
بی دست و بی پیاله و بی ساغر آمده

آتش به خیمه های دل عاشقان زده
این آتشی که رفته و خاکستر آمده

آبی نمانده روزه بگیرید نخل ها
نخل امید رفته ولی بی سر آمده

جای شریف بوسه ی پیغمبر خداست
این نیزه ای که از همه بالاتر آمده

آن سر که تا همیشه سر از آفتاب بود
امشب به خون نشسته به تشت زر آمده

ای دست پر سخاوت روشن گشوده شو
در یوزه ای به نیت انگشتر آمده

بوی بهشت دارد و همواره زنده است
این باغ گل به چشمت اگر پرپر آمده

بگذار تا دمی به جمالت نظر کنم
هفتاد و دومین گل از خون بر آمده

1392/09/04 @ 20:49
نظر از: فریبا نوروزی (طلبه ی حوزه علمیه فاطمیه ی جلفا) [بازدید کننده]
فریبا نوروزی (طلبه ی حوزه علمیه  فاطمیه ی جلفا)

السلام علیک یا ساقی کربلا *


شب عاشورا چه گذشت ؟
ماجرای عصر تاسوعا و شب عاشورا

در شب عاشورا از ناحیه امام حسین در خواستی برای انجام چهار امر مهم از سپاه کفر شد . بعد از این که حضرت عباس در عصر تاسوعا خبر آمدن سپاه ابن زیاد را داد امام حسین به حضرت عباس فرمود : ارجع الیهم فان استطعت أن تأخرهم الی غدوة وتدفعهم عن العشیة لعلنا نصلی لربنا اللیله و ندعوه و نستغفره فهو یعلم أنی أحب الصلوة له و تلاوت کتابه و کثرة الدعا و الاستغفار .
امام حسین در شب عاشورا فرمود: ای عباسم برگرد به سوی آنها تا اگر در توان تو بود آنها را تا صبح به تأخیر بیاندازی و آنها را امشب دفع کنی تا شاید ما امشب را برای پروردگارمان نماز بگذاریم و او را بخوانیم و دعا کنیم و استغفار کنیم که او میداند که همانا من نماز برای او را و تلاوت کتابش قرآن را و زیاد دعا و استغفار کردن را دوست دارم . بعد از این که حضرت عباس در شب عاشورا خبر را آورد یکی از آن نانجیب ها به عمر سعد گفت که ما اگر طایفه ترک و دیلم هم از ما درخواست می کردند به آنها امشب مهلت می دادیم و حال آن که اینها آل محمد هستند و لذا عمر سعد قبول کرد .

1392/09/04 @ 20:23
نظر از: فاطمه جهانبازی [بازدید کننده]
فاطمه جهانبازی

چشم نامحرم نداردطاقت دیداردوست.
هیهات من الذله،بسیارشنیده ایم.سال61هجری،مردی ازتبارآیینه درسرزمینی به نام کزبلا وروزی به نام عاشورا،فریادبرآورد،هل من ناصرینصری…جوابش چه بود،تیربه گلویه فرزندشش ماهه اش زدند،پیکرنوجوانش راارباارباکردند،عمودآهنین برفرق برادرش زدندوسرمبارکشان رابریدندبرسرنیزه علم کردند.ببینیدنسل پاکش رابشنوید،حکایت آزادگی مردی که خونش اززمین جوشید،سرش ازنیزه کلام خداتلاوت میکرد.آی مردم!بیاییدروضه ی حسین است رقیه مرثیه ی علمدارحسین میسراید.اینجاکربلاشروع آزادگی شروع شهادت طفلان بیگناه درروز عاشوراست.عاشوراادامه دارد،کربلاپهناوراست،عاشورانشان پیوستگی وتداوم جپهه ی حق علیه باطل،درهمه ی زمانهاومکانهاست وحکایت آزادگی.عاشوراروزنیست،تاریخ است حرامی ها ثابت وایستاده درمقابل پاکی،شماخواستیدوگرنه نمی نوشتم،غم زینب را،داغ برادررا،تشنگی کودکان را،شهادت آنهارا،که ملعونان چگونه اورا به شهادت رساندند.تادنیادنیاست لعنت خدارابه خودوخاندان خودخرید.شماکه کربلامیخواهیدبیایید،کربلااینجاست،سرزمین خدا،هرجاکه کسی درمقابل یزیدیان قدعلم کند.عاشوراهمان وقت است که یزیدیان قصدآزاده ای کنندوریختن خونش رامباح دانند.باورکنید،یزیداینجاست،یزیدیان آمده اندکه فتنه کنند،نامه هایشان رانخوانیدکه دعوت به باطل است،هرکه حق گویدوحق پویدسرخواهندزد،دستانش را به تیر جفاخواهندزد.مردم!سال61هجری, سرزمین کربلا روزعاشورا،تکرارشد،باورنداریدبیایید دستان نازنین رهبرم را ببینید،که درخانه ی خدامجروحش کردند،چراکه گفته بودندزیربارظلم واستکبارنروید.چه دردها ازکفاربه دل دارد چه صبوراست رهبرم.وای برشماکوردلان،سه دهه راه برامت سیدعلی بستید،هشت سال به آنها تاختید،دیگرچه میخواهید.یزیداینجاست نامش راعوض کرده.آی مردم!امروزهم عاشوراست اینجاسرزمین کربلاست،باورندارید،بیاییدوببینید.
کربلا یعنی کرامت داشتن رفتن و باخون خود گل کاشتن
کربلادیباچه ی فرزانگی یک زن و هفت آسمان مردانگی
کربلا یعنی زدل یاهوزدن برسرنعش جوان زانوزدن
کربلا یک دشت یاس و اطلسی کربلا یعنی حسین و بی کسی

1392/09/03 @ 15:00
نظر از: موسوي طاش [عضو] 
  • لثارات الحسین

نشان دهنده پیوستگى و تداوم جبهه درگیرى حق و باطل در همه زمان ها و مکان ها است

1392/09/01 @ 12:06
نظر از: مدرسه ولي‌عصر «عجل‌الله‌تعالي‌فرجه» بناب [عضو] 
  • گل نرگس
مدرسه  ولي‌عصر «عجل‌الله‌تعالي‌فرجه» بناب

در زمان امام حسین علسیه السلام که صحنه آزمایش و امتحان الهی برای حسینیان و یزیدیان واقع شد و در این آزمون برخی نام آور شدند و برخی ننگ برخود خریدند؛ الان نیز همان صحنه وجود دارد فقط زمان تغییر کرده است. بنابراین از عاشورا درس عبرت گیریم و از حسینیان درس آزادگی و عزت، تا دوباره ننگ همراه نشدن با امام زمان بر پیشانیمان نخورد.

1392/08/30 @ 08:39
نظر از: الزهرا (س) نصر [عضو] 
  • الزهرا(س) نصر

با سلام
با توجه به ماه محرم و ایام عزاداری امام حسین بر آن شده بودم تا سلسله مطالبی درباره زنان عاشورایی که همسران و مادران شهدای کربلا بودند بنویسم و اینکه آنها الگویی شدند برای زنان امروز و بیانگر تاریخ کل یوم عاشورا در تمام صفحات تاریخ تا قیامت .
لینک های زیر مجموعه ی این نوشته هاست که در طول روزهای محرم در وبلاگ مدرسه الزهرا نصر قرار داده شده است :

1- همسر حبیب بن مظاهر
http://186.kowsarblog.ir/?p=73132&more=1&c=1&tb=1&pb=1
2- همسر زهیر بن قین
http://186.kowsarblog.ir/?p=73017&more=1&c=1&tb=1&pb=1
3- ام وهب
http://186.kowsarblog.ir/?p=73276&more=1&c=1&tb=1&pb=1
4- حضرت رباب
http://186.kowsarblog.ir/?p=73277&more=1&c=1&tb=1&pb=1
5- حضرت زینب
http://186.kowsarblog.ir/?p=73462&more=1&c=1&tb=1&pb=1
6- حضرت ام البنین
http://186.kowsarblog.ir/?p=73781&more=1&c=1&tb=1&pb=1
7- مطلب دیگری از حضرت رباب ( این بار در وصف همسر خوب بودن)
http://186.kowsarblog.ir/?p=73624&more=1&c=1&tb=1&pb=1
8- حضرت سکینه
http://186.kowsarblog.ir/?p=73461&more=1&c=1&tb=1&pb=1
9- مادر حضرت علی اکبر
http://186.kowsarblog.ir/?p=73782&more=1&c=1&tb=1&pb=1
10- حضرت رقیه
http://186.kowsarblog.ir/?p=73783&more=1&c=1&tb=1&pb=1
11- همسر امام سجاد
http://186.kowsarblog.ir/?p=74235&more=1&c=1&tb=1&pb=1
12- همسر مسلم بن عوسجه
http://186.kowsarblog.ir/?p=73966&more=1&c=1&tb=1&pb=1

بقیه مطالب بعد از انتشار به حضورتان ارسال خواهد شد .
با تشکر

1392/08/29 @ 09:47
نظر از: پگاه پرهون [بازدید کننده]
پگاه پرهون

ای اب فرات ازکجامیایی…؟ناصاف ولی چه باصفامیایی…!
خودرانرساندی به لب خشک حسین ،دیگر به چه روبه کربلامیایی..؟

1392/08/28 @ 13:25
نظر از: غریبه [بازدید کننده]
غریبه

زمین و اسمان بر تو میبارد حسین…
کاش من از تو می شدم ای حسین …

:(

1392/08/28 @ 02:27
نظر از: کوثرپرکم [بازدید کننده]
کوثرپرکم

تکلیف ما، به وسعت تاریخ کربلاست…

1392/08/27 @ 11:19
نظر از: سمیه جان زمینی [بازدید کننده]
سمیه جان زمینی

گویا رسم مردم اینست:در حضور امام تنهایش گذارند و پس از شهادتش مرثیه خوانش شوند!
امروز همه را عزادار حسین (ع)دیدم انگار کسی به فکر تنهایی مهدی (عج) نبود!
آیا او همچون پدرانش تنها مانده است؟
آیا اینجا کره زمین نیست؟ آیا ما آن آیه شریفه را نشنیده ایم که مردم تنها یک امت بودند و بعدها اختلاف کردند؟ (یونس/19)
به راستی کجاست امام معصوم ما؟ ما را چه شده که صدای هل من ناصر ینصرنی اش را نمی شنویم؟چشمان ما چقدر ضعیف شده است.
نکند روزگاران بگذرد و آیندگان ما رالعن کنند…
* یا مهدی ادرکنی *

1392/08/25 @ 17:41
نظر از: مهشید ديانت خواه [عضو] 
  • آرمان ما

باز طوفان دلم خوابیده است
یک نفر اشک مرا دزدیده است!
باد شهوت باز بر جانم وزید
قامت ایمان سبزم را خمید
پرده شرم و حیا را باد برد
نام صاحبخانه را از یاد برد
می زنم دستی به دامان حسین
یک شبی هم باز مهمان حسین
یاد بازیها و یاد کودکی
یاد آن دوران شاد کودکی
یاد زانوهای گرم و باصفا
یاد مردان شجاع و باوفا
یاد اشتر، یاد میثم، یاد قیس
یاد سلمان یا ابوذر یا اویس
یاد آن روزی که دلها ساده بود
فکرهایی پشت هر سجاده بود
چشمها در هر هوایی باز بود
قلبها آماده پرواز بود
کاش می شد مکه را تکرار کرد
یک شبی هم، چون علی ایثار کرد
کوفه اما بر زمین چسبیده بود
گویی اصلا حرف حق نشنیده بود!
سنگ هم اینگونه خاموشی نداشت
هیچ کس اینسان فراموشی نداشت
حرف کشتی نجات و ناخدا
حرف حق از قول مصباح الهدی
یادگار سبز احزاب و حنین
الحسین منی و من از حسین
کوفه آخر وعده گاه دعوت است
ای خدا! اینجا که غرق شهوت است!
بی وفایی، بزدلی، کفر و نفاق
از کجا روییده اینسان در عراق
از مدینه نور دعوت می کنید!
دست رد بر قلب مسلم می زنید؟
دردتان از درد شعب افزونتر است؟
شهرتان از زخم یاسر خونتر است؟
پس چه شد آن قلبهای پاک و ناب؟
خسته گشتید از مفاهیم کتاب؟
ای خدا از دست این دل خسته ام
بسکه دل بر ظرف دنیا بسته ام
عشق می دانی کجا گل می دهد؟
از کجا درس تکامل می دهد؟
خاک می خواهد که نرگس پرورد
سنگ گلزار شقایق کی شود؟
عشق می بارد ز فریاد حسین!
اشک می خواهد دمی یاد حسین!
کربلا شمع هدایت می شود،
شاپرک «ذوب ولایت» می شود:
ای خواص مؤمنان حجت تمام
لحظه ای لغزش سقوطی در عوام

1392/08/25 @ 17:24
نظر از: لیلا میرکی [بازدید کننده]
لیلا میرکی

(السلام علیک یاابا عبدالله)

عالم همه محو گل رخسار حسین است
********
ذرات جهان در عجب از کار حسین است
********
دانی که چرا خانه ی حق گشته سیه پوش
********
یعنی که خدای تو عزادار حسین است
********
عاشورا،این حقیقت همیشه جاری در تاریخ بشریت،تنها یک روز نیست بلکه یک مکتب است،مکتبی به وسعت تمام زمان ها به گستردگی تمام زمین ها،مکتبی که در آن درس عاشقی داده می شود،درس از جان گذشتگی،درس خلوص،درس خدامحوری،درس وفا،درس شهادت،…برای تمام آنهایی که از تبار آزادگی و آزادمردی و پاکی اند،برای همگان،حتی برای غافلان،همان هایی که تنها یک تلنگر می تواند از خواب غفلت بیدارشان کند،درسی برای همیشه تاریخ…
عاشورا نگین سرخ بر انگشتر تاریخ است و کربلا سرزمین عاشقی و دلداگی عبد برای مولاست و حسین علیه السلام دلداده ای است مثال زدنی برای همیشه ی روزگار، او احیاگر دین الهی است،دینی که حی لایموت است و احیاگر چنین دینی هم هرگز نمی میرد و نامش برای همیشه بر جریده عالم ثبت است…
********
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
********
(صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین)

1392/08/25 @ 10:26
نظر از: مجید قدسی [بازدید کننده]
مجید قدسی

سلام من این جمله رو قبول ندارم کی گفته که هر روز عاشوراس وهر زمینی کربلاس!!!! جز دهه اول محرم کی یاد امام حسین وعاشورا میکنیم؟؟؟کدوم خاک مثل خاک کربلا متبرکه وشفا میده؟؟؟؟؟؟!
اما در مورد امام زمان فرق میکنه اون اقای غریبی که هر روز واسه جدش صبح وشام خون گریه میکنه. وهر جایی که هس با دیدن هر نشونه ای یاد کربلا میفته!!

1392/08/23 @ 22:50
نظر از:  
  • انزلی شهر نیلوفر آبی
ج ر

یا صاحب الزمان (عج)
خوش به حال کربلاییت….
شش گوشه را طواف میکنی و عاشقی…
کل یوم عاشورا یعنی هر روز تو و هر لحظه ات….
و کل ارض کربلا ، یعنی دل تو…
یعنی هرجاتوباشی و دلت…
دعایم کن که محتاجم

1392/08/23 @ 04:16
نظر از: علی فرجی [بازدید کننده]
علی فرجی

درهوای سرم عشق حسین، درفضای دلم وادی کربلا
در ایام روزگارم روز عاشورا جلوه گر است.

سرزمین عشقم کربلا ،ایام حزنم عاشوراست

1392/08/22 @ 21:16
نظر از: خدیجه اسمعیلی [بازدید کننده]
خدیجه اسمعیلی

مصیبتهای روز عاشورا همچنان ادامه دارد و مسلمانان همیشه باید به یاد آن باشند و برای حضرت سید الشهداء اظهار حزن و اندوه کنند.

1392/08/22 @ 17:51
نظر از: حسنا [بازدید کننده]
حسنا

عاشورا هنوز هم ادامه دارد ! هنوز هم هستند کسانیکه با شمشیر کفر و نفاق میخواهند پرچم اسلام را به پایین افکنند ! خوب ک بنگریم میبینیم که دیگر نیازی به خواندن مقتل نداریم . هنوز هم در این کره خاکی معجر از سر فرزندان رسول خدا بر میکشند و برابر اقامه نماز ، صف آرایی میکنند . بیایید دیگر حسین (ع) را تنها نگذاریم …

1392/08/21 @ 21:18
نظر از: امل [بازدید کننده]
امل

اي خدايي كه در كربلا صحنه آرايي كرد ي تا بندگي
بندگان ناب خود را بنما ياني، تو را سپاس، آن هم حمد و
سپاس آن هايي كه مي دانند چگونه بر مصيبت زدگي شان شاكرباشند و در شهادت حسين (ع) زيبايي هاي بزرگ را به تماشا بنشينند،واین محرم است ماه بیداری وپایداری است ماهی که تمام تاریخ وام دار یک نیمروز آن است وحالا سالهاست که کربلا روزهای سردمان را گرما می دهد.
یا ربَّ الحُسین بِحقَّ الحسینِ اِشفِ صَدرِ الحُسَینِ بِظُهُورِ الحُجَّه

1392/08/20 @ 22:17
نظر از: شاه حسینی [عضو] 
  • حضرت معصومه شاهرود

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا فریاد جاودانه مولای غریبمان امام حسین علیه السلام در دشت نینواست که تا همیشه در پیچ و خم تاریخ طنین انداز شده است تا به ما جاماندگان از خیل یاران عاشواریی اش هر لحظه و آن به آن یادآور شود که همیشه و همه جا می تواند عاشورایی دیگر تکرار شود و این ما شیعیان نامی اش هستیم که باید با تأسی از راه و هدف آن امام شهید در دو راهی های زمانه به راهی برویم که راه او باشد؛ همان شاه راهی که در نهایت به سرمنزل شهادت منتهی شود.
خداوندا عاقبت ما را عاشواریی قرار ده

1392/08/20 @ 10:09
نظر از: مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد [عضو] 
  • الزهرا(سلام الله علیها) محمود آباد
مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

از حسین تا حسینیان
از کربلا ننگی، روی کوفه افتاد
دیگر دلِ هر شیعه ای را شعله افتاد
آری حسین تشنه لب در زیر خورشید
با نیزه های مکر و حیله، خفته افتاد
هر جا که ماه محرم چهره بُگشاد
از هر درودیوار عالم ناله افتاد
دانی؟ خبر، بس تلخ و اندوهی بزرگ است
آری حسین ما به خون آغشته افتاد
آن مرد اخلاص و سلوک عارفانه
بر چه خطایی غرق در خون تشنه افتاد؟
سروده ی: طالبی، طلبه سال دوم مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)شهرستان محمودآباد

1392/08/20 @ 10:01
نظر از: یادگاری [عضو] 
  • یادگاری
  • عطر چفیه ها
  • وبلاگ حضرت زینب سلام الله علیها یزد

این روزها وقتی حادثه ی کربلا را می شنویم باید به این بیندیشیم که چرا سی هزار نفر با قصد قربت به کربلا می روند تا در برابر نوه ی پیامبرشان بایستند؟ و چرا عمر سعد نتوانست نفسش را که به شدت حکومت ری را در نطرش بزرگ جلوه می داد زیر پا بگذارد؟ و باز به این فکر کنیم که آیا حادثه ی کربلا فقط عمر سعدها و شمرها را امتحان کرد و تمام شد؟

یا نه هر روز در زندگی هایمان این امتحان هست و عاشورا هر روز و هر لحظه در صحنه ی دلمان اتفاق می افتد،آن گاه که در دو راهی های زندگی تسلیم گناه می شویم و دیگر اولویتمان خدا و ائمه ی اطهار علیهم السلام نیست ،چقد از این دو راهی ها بر سر راهمان وجود دارد ؟ و چقدر توانسته ایم با موفقیت راهی انتخاب کنیم که لبخندی از شادی را بر لب فرزند زهرا سلام الله علیها بنشانیم.خدایا ما را در مسر بندگی ات استوارتر از همیشه قرار ده/ م . ی

1392/08/19 @ 17:41
نظر از: صدرارحامی [عضو] 
  • الزهراءالمرضیه اصفهان

مطمئنا همه ما آرزو داريم كه اي كاش در روزعاشورا در کربلا حضور داشتيم و با شنيدن ندای هل من ناصر ینصرنی خود را به امام حسين رسانده و در رکاب سید و سالار شهیدان به شهادت می رسیدیم . اما بايد توجه داشته باشيم چه بسا امام حسين ياراني زيادي داشتند اما درست در لحظه امتحان الهي از غافله عقب مانده ، خود من هميشه ترس از اين را دارم كه نكند امام زمان هم هنگامي كه نداي هل من ناصر ینصرنی را سر مي دهد من اين صدا را نشنوم فقط گفتن اينكه من امام زمان را دوست دارم شرط نيست بايد در عمل نشان داد خدايا كمكم كن تا از اين امتحان الهي سر بلند بيرون بيام.
همانطور كه امام خمینی در صحیفه نور در اين رابطه می فرمایند: همه روز باید ملّت ما این معنا را داشته باشد که امروز، روز عاشورا است و ما باید مقابل ظلم بایستیم … قضیّه کربلا منحصر به یک جمعیت هفتاد و چند نفرى و یک سرزمین کربلا نبوده، همه زمین ها باید این نقش را ایفا کنند.
جمله«کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» نشان دهنده اين است كه جبهه درگيري حق عليه باطل در همه زمان و مكان وجود دارد منتهي در هر زماني به شيوه مخصوص خودش ، مثلا در زمان كنوني همانطور كه مشاهده ميكنيد دشمن چگونه و به چه طريقي قصد نابود كردن ملت اسلام را دارد و ما به عنوان يه شيعه به پاس همه زحماتي كه كشيده شده تا اين دين به ما برسد وظيفه داريم تا از آن مواظبت نموده و هر يك با ترك حتي يك گناه سهمي در ظهور آقامون امام زمان داشته تا بدين طريق موانع ظهور يكي يكي از ميان بر داشته شود تا انشاالله آقامون امام زمان بيايند و همه دشمنان اسلام را نابود كنند.

1392/08/18 @ 14:25


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

جستجو

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس